Behandlingar/priserStrandvägen 7c

114 56 Stockholm

Priser

BOTOX

FILLERSBotox

Azzalure/Vistabel


Argrynkan, kråksparkar, pannan, ögonbrynslyft, mungipor


Ett område        1900:-

Två områden     2900:-

Tre områden     3500:-


Tandgnissling   Från 4000:-
Fillers

Restylane


Behandling med Fillers kan göras i kindben, läppar, tiningar, sura mungipor, käklinjer, haka och händer. 


Pris: 

0,5 ml      2400:-

1 ml          3400:-

2 ml         4900:-

3 ml         6400:-


DERMAPEN 4

Dermapen 4Pris: 2095:-


Med kemisk peeling 2495:-


Pris kur tre behndlingar 1795:-/gång och med kemisk peeling 2200:-/gång BOTOX

Botulinumtoxin A får muskler som bildar rynkor att slappna av och blir slätare. En behandling med Botox har dessutom en preventiv effekt och förebygger utveckling av rynkor i det behandlade området.


Områden som behandlas framgångsrikt med Botolinumtoxin:


• Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor)
• De horisontella rynkorna i pannan
• Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)
• Spänd käkmuskulatur, tandgnissling


Botolinumtoxin är ett naturligt förekommande protein som injiceras med en tunn nål i små doser och gör att de muskler som bildar rynkor slappnar av och blir slätare. Andra nervfunktioner, till exempel hudens känslighet för beröring, påverkas inte.


Behandlingar med Botolinumtoxin har använts i mer än 20 år för medicinsk behandling. En rätt utförd injektion ska inte förändra ansiktets normala mimik eller märkas på annat sätt än att patienten ser mer utvilad och fräsch ut efteråt.


Behandlingen går fort och är nästan helt smärtfri. Resultaten syns ofta redan efter ett par dagar och håller i sig i upp till 3 månader.


Behandling med Botolinumtoxin


Ansiktet tvättas rent och injektionsområdet desinficeras. Injektionen är oftast smärtfri och behandlingen tar cirka 15-30 minuter. Efter behandlingen kan patienten återgå till dagliga uppgifter. Det första resultatet visar sig efter ett par dagar och full effekt når man efter 2 veckor.


Vetenskapliga studier visar att effekten av Botox varar längre efter upprepad behandling, detta dels beroende på att rynkmuskeln blir svagare efter varje behandling som resultat av att den inte används och dels för att man omedvetet ändrar mimik.

FILLERS

Restylane är en filler som är naturlig, säker och ger långvariga resultat. Restylane kan föryngra huden i ansikte, hals och dekolletage, återskapa spänst och elasticitet, fylla ut rynkor och ärr, öka volymen i läpparna eller ge en rejäl fuktboost.


Rynkor


Vissa rynkor är vackra, andra kan få dig att se arg och trött ut. En enkel injektion kan jämna ut besvärande rynkor och veck med direkt resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.


Exempel på vanliga behandlingsområden:


• Släta ut linjer och rynkor (t ex kråksparkar, nasolabialvecken, rökrynkor, bekymmersrynkor)
• Föryngra och/eller förstora läppar
• Fylla ut akneärr och ojämnheter
• Föryngra handryggar
• Föryngra dekolletage


När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela.


Restylane kan föryngra din hud genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att tillföra hyaluronsyra återställs fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden. I vetenskapliga studier har Restylane skinboosters visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och såväl som på ovansidan av händerna.


Exempel på vanliga behandlingsområden:


• Ansikte
• Dekolletage
• Hals
• Händer

DERMAPEN

Dermapen är en alltmer populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt försklarat orsakar Dermapen 4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kappilärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Dermapen kan jämföras med fraktionerad laser men har kortare konvalesens och kan användas på alla hudtyper.

Copyright © All Rights Reserved


Periskopvägen 1

Lidingö